Kutsu: Effin kevätkokous 29.6.2023 etäkokouksena Internetissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 29.6.2023 klo 18-20 etäkokouksena Internetissä ja Oulussa (Sorware Ay, Elektroniikkatie 13, Oulu). HUOM. Etäkokoustamisen vuoksi ennakkoilmoittautuminen on pakollista! Ilmoittautuneet tarkistetaan ennen kokousta, ja myöhässä ilmoittautuneet saavat osallistua vain puhe- ja läsnäolo-oikeudella ilman äänioikeutta, eikä myöhäisten ilmoittautumisten huomaamista taata.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta kokoukseen sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org viimeistään 29.6.2023 klo 11:00. Ilmoitathan samalla, osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä, jos tämä maininta puuttuu, oletamme sinun osallistuvan etänä. Mikäli kukaan ei ilmoita etukäteen osallistuvansa paikan päällä, pidetään kokous kokonaisuudessaan etäyhteyksien välityksellä.

Suositamme painokkaasti, että kaikki jäsenemme osallistuisivat ensisijaisesti etäyhteyksien avulla, koska hybridikokous on hankalampi kuin se, että kaikki ovat etänä.

Ohjeet osallistumiseen ja kokousjärjestelmän käyttöön lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään kokouspäivän aamuna osoitteista jasenasiat@effi.org ja vaalitoimikunta@effi.org. Jos et saa sähköposteja, tarkistathan roskapostikansiosi ja voit soittaa Tapani Tarvaiselle puhelinnumeroon 040 729 3479. Kokouksen osallistumistietoja ei pidä jakaa.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
* toimintakertomus;
* tilinpäätös ja tilikertomus;
* toiminnantarkastajien lausunto;
* tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:
http://wiki.effi.org/kevatkokous2023/

Effi-terveisin,
hallitus


P.S. Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2) Onko jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *