Ohjeita Effi ry:n jäsenien postituslistan käyttöön

Listan tarkoitus

Lista on tarkoitettu vain Effi ry:n jäsenille. Listalla on tarkoitus keskustella Effin toiminnasta. Häiriköitä ei listalle kaivata, yleistä tietoa “listaetiketistä” löytyy Jukka K. Korpelan Datatekniikka ja viestintä sivustolta: Mitä listojen käytössä on hyvä ottaa huomioon (“listaetiketti”).

Liittyminen

Voit liittyä listalle lähettämällä meiliä osoitteeseen effi-aktivistit-subscribe@listat.effi.org. Järjestelmä lähettää sinulle vahvistuspyynnön ja vastattuasi
siihen lähettää järjestelmä listan omistajille pyynnön vahvistaa liittyminen. Jäsenyytesi voimassaolo tarkistetaan muutaman päivän sisällä, ja saat ilmoituksen, kun sinut on liitetty listalle.

Listalta poistuminen (tilauksen lakkauttaminen)

Voit poistaa itsesi listalta lähettämällä meiliä osoitteeseen effi-aktivistit-unsubscribe@listat.effi.org. Saat vahvistuspyynnön ja vastattuasi siihen järjestelmä poistaa sinut listalta.

Viestin lähetys listalle eli keskusteluun osallistuminen.

Keskusteluun osallistuminen onnistuu lähettämällä viesti osoitteeseen effi-aktivistit@listat.effi.org. ÄLÄ lähetä hallinnollisia viestejä tähän osoitteeseen. Muista myös mainittu “listaetiktti”.

Tarvitsetko apua?

Lähetä (tyhjä) viesti osoitteeseen effi-aktivistit-help@listat.effi.org. Jos tämä ei riitä, lähetä viesti listaa hallinnoiville ihmisille osoitteeseen
effi-aktivistit-owner@listat.effi.org.

Kiitokset

Effi ry kiittää IKI ry:tä ja Lars Wirzeniusta postituslistapalvelun mahdollistamisesta.