KOKOUSKUTSU: Effin ylimääräinen kokous 18.10.2021 etäkokouksena Internetissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin ylimääräinen yhdistyksen kokous järjestetään maanantaina 18.10.2021 klo 18-20 etäkokouksena Internetissä ja Oulussa (Sorware Ay, Elektroniikkatie 13, Oulu). HUOM. Etäkokousjärjestelyjen takia ennakkoilmoittautuminen on tällä kertaa pakollista!

Kokouksella on yhdistyslain mukaan oltava fyysinen kokouspaikka, mutta suositamme, että kaikki jäsenemme osallistuisivat ensisijaisesti etäyhteyksien avulla.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org viimeistään 17.10.2021 kello 12. Ilmoitathan samalla, osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä. Ilmoittautuneet tarkistetaan ennen kokousta, ja myöhässä ilmoittautuneet saavat osallistua vain puhe- ja läsnäolo-oikeudella ilman äänioikeutta, eikä myöhäisten ilmoittautumisten huomaamista taata.

Ohjeet osallistumiseen ja kokousjärjestelmän käyttöön lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta. Mikäli kukaan ei ilmoita etukäteen osallistuvansa paikan päällä, pidetään kokous kokonaisuudessaan etäyhteyksien välityksellä. Jos et saa sähköposteja, tarkistathan roskapostikansiosi ja voit soittaa Tapani Tarvaiselle puhelinnumeroon 040 729 3479. Kokouksen osallistumistietoja ei pidä jakaa.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • tilinpäätös ja tilikertomus 2020
  • toiminnantarkastajien lausunto 2020
  • 2020 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
    vastuuvelvollisille
  • päivitetty talousarvio: oikeudenkäyntikulut, varojen varaus
    menettämisseuraamusta varten
  • yhdistykseen kohdistuvan rahankeräysoikeusjutun tilanne

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:

https://wiki.effi.org/ylimaarainenkokousII2021/

Effi-terveisin,
hallitus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *