Kokouskutsu: Effin kevätkokous 21.5.2017 Turussa

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen kevätkokous järjestetään sunnuntaina 21.5.2017 kello 13 Turun kaupunginkirjaston Studio-tilassa, Linnankatu 2, 20100 Turku.

Yhdistys tarjoaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Tarjoilun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org viimeistään 17.5.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

* toimintakertomus;

* tilinpäätös ja tilikertomus;

* toiminnantarkastajien lausunto;

* tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille;

sekä mahdolliset muut esilletulevat asiat.

Kello 16 alkaen, varsinaisen kokouksen jälkeen on kaksi alustusta ja keskustelua sähköisen äänestämisen haasteista. Alustajina ovat FT Tommi Meskanen, vanhempi tutkija Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksella sekä FT Petri Salmela. Molemmat olivat mukana tekemässä vuonna 2008 tehdyn kunnallisvaalien sähköisen äänestyskokeilun auditointiraporttia.

Asia on taas ajankohtainen siksi että oikeusministeriö on käynnistänyt hallituksen linjauksen mukaisen selvityksen nettiäänestyksen käyttöönotosta yleisissä vaaleissa. Effin edustajana työryhmässä on pj Timo Karjalainen.

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:

http://wiki.effi.org/kevatkokous2017/

Sinne kannattaa vilkaista myös jos olet tulossa kauempaa ja haluat matkaseuraa ja mahdollisesti ryhmäalennusta matkoista, tai tarvitset majoitusta.

Effi-terveisin,
hallitus

P.S. Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2) Onko jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.