Kokouskutsu: Effin ylimääräinen kokous 19.4.2021 etäkokouksena Internetissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin ylimääräinen yhdistyksen kokous järjestetään maanantaina 19.4.2021 klo 18-19 etäkokouksena Internetissä ja Oulussa (Sorware Ay, Elektroniikkatie 13, Oulu). HUOM. Etäkokousjärjestelyjen takia ennakkoilmoittautuminen on tällä kertaa pakollista!

Kokouksella on yhdistyslain mukaan oltava fyysinen kokouspaikka, mutta viranomaisten ohjeiden mukaisesti suositamme, että koronapandemiaan liittyvien terveyssyiden johdosta ja yleisen turvallisuuden takaamiseksi kaikki jäsenemme osallistuisivat ensisijaisesti etäyhteyksien avulla.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org viimeistään 17.4.2021 (eli 2 päivää ennen kokousta). Ilmoitathan samalla, osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä.

Ohjeet osallistumiseen ja kokousjärjestelmän käyttöön lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta. Mikäli kukaan ei ilmoita etukäteen osallistuvansa paikan päällä, pidetään kokous kokonaisuudessaan etäyhteyksien välityksellä.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
* Jyrki Kasvin kutsuminen Effin kunniajäseneksi

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:
https://wiki.effi.org/ylimaarainenkokous2021

Effi-terveisin,
hallitus

P.S. Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2) Onko jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *