Kokouskutsu: Effin syyskokous 17.12.2020 etäkokouksena Internetissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 17.12.2020 kello 18-21 etäkokouksena Internetissä ja Oulussa (Sorware Ay, Elektroniikkatie 13, Oulu). HUOM. Poikkeuksellisten järjestelyjen takia ennakkoilmoittautuminen viimeistään 10.12.2020 on pakollista!

Kokouksella on yhdistyslain mukaan oltava fyysinen kokouspaikka, mutta viranomaisten ohjeiden mukaisesti suositamme painokkaasti, että koronapandemiaan liittyvien terveyssyiden johdosta ja yleisen turvallisuuden takaamiseksi kaikki jäsenemme osallistuisivat ensisijaisesti etäyhteyksien avulla.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org viimeistään 10.12.2020. Ilmoitathan samalla, osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä.

Ohjeet osallistumiseen ja kokousjärjestelmän käyttöön lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta. Mikäli kukaan ei ilmoita etukäteen osallistuvansa paikan päällä, pidetään kokous kokonaisuudessaan etäyhteyksien välityksellä.

Kokouksessa käsitellään rästiasiat kevätkokouksesta:

  • vuoden 2019 tilinpäätös ja tilikertomus;
  • vuoden 2019 toiminnantarkastajien lausunto;
  • vuoden 2019 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille

ja sääntömääräiset asiat:

  • päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet;
  • vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio;
  • valitaan yhdistyksen puheenjohtaja;
  • valitaan hallituksen jäsenet ja mahdolliset muut toimihenkilöt;
  • valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa
  • käsitellään muut mahdolliset esilletulevat asiat

Puheenjohtajuudesta, hallituksen jäsenyydestä tai muista luottamustehtävistä kiinnostuneita pyydetään kirjoittamaan itsestään esittely ja lähettämään se viimeistään 10.12.2020 vaalitoimikunnalle vaalitoimikunta@effi.org. Vaalitoimikunta lisää ehdokkaat wikiin viimeistään 12.12.2020: https://wiki.effi.org/hallitusehdokkaat2021/

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot wikistä https://wiki.effi.org/syyskokous2020/

Effi-terveisin,
hallitus

P.S. Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2) Onko jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *