Kokouskutsu: Effin kevätkokous 29.6.2021 etäkokouksena Internetissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 29.6.2021 kello 18-19 etäkokouksena Internetissä ja Oulussa (Sorware Ay, Elektroniikkatie 13, Oulu).

HUOM. Poikkeuksellisten järjestelyjen takia ennakkoilmoittautuminen on tällä kertaa pakollista!

Kokouksella on yhdistyslain mukaan oltava fyysinen kokouspaikka, mutta viranomaisten ohjeiden mukaisesti suositamme, että koronapandemiaan liittyvien terveyssyiden johdosta ja yleisen turvallisuuden takaamiseksi kaikki jäsenemme osallistuisivat ensisijaisesti etäyhteyksien avulla.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteeseen kutsut@effi.org viimeistään kello 10 kokouspäivänä (ti 29.6.2021). Ilmoitathan samalla, osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä. Ilmoittautuneet tarkistetaan ennen kokousta, ja myöhässä ilmoittautuneet saavat osallistua vain puhe- ja läsnäolo-oikeudella ilman äänioikeutta, eikä myöhäisten ilmoittautumisten huomaamista taata.

Ohjeet osallistumiseen ja kokousjärjestelmän käyttöön lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta (tässä tapauksessa kokouspäivän aamuna) osoitteista jasenasiat@effi.org ja vaalitoimikunta@effi.org. Mikäli kukaan ei ilmoita etukäteen osallistuvansa paikan päällä, pidetään kokous kokonaisuudessaan etäyhteyksien välityksellä.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • toimintakertomus;
  • tilinpäätös ja tilikertomus;
  • yhdistyksen rahankeräysoikeusjutun tilanne

Syyskokoukseen siirtyvät:

  • toiminnantarkastajien lausunto;
  • tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:
https://wiki.effi.org/kevatkokous2021/

Effi-terveisin,
hallitus

P.S.  Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2)  Onko  jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi  jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme  tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden  jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *