Effin jäsenkyselyn tuloksia

Effi järjesti syyskuussa historiansa ensimmäisen jäsenkyselyn, vastausprosentti oli 7,8. Tätä mahdollisesti madalsi hieman kyselyn alussa ollut tekninen ongelma (session kesto oli turhan lyhyt). Pieni kooste tuloksista tässä. Etäosallistumisen osalta jäsenistön tahtotilaa toteutetaan nopeasti, vuoden 2020 kevätkokous järjestetään lokakuussa etäkokoustamista täysivaltaisesti tukien.

Ylivoimaisen suuri osa vastaajista (85,9 %) tukee järjestöä jäsenmaksulla eikä halua tällä hetkellä olla itse aktiivisempi. Jäsenviestinnän määrään 21,2 % on tyytyväisiä ja 64,1 % haluaa enemmän, kenenkään mielestä jäsenviestintää ei ole liikaa. Odotetusti jäsentiedote tavoitti jäsenistön parhaiten (85,9 %), toisen sijan jakoivat aktivistit-lista ja Facebook (16,7 %).

Koulutusta kaivataan eniten tietosuoja-asioissa (18,6 %), hack-illoissa (14,1 %) ja lainsäädäntöhankkeiden seurannassa (11,5 %). Arvosanaksi Effin toiminnalle suurin osa antaa 8 (43,0 %) tai 9 (22,4 %). arvosanoja 4-6 oli yhteensä 3,2 %. Effille seiskan antoi 11,5% ja  täyden kympin 6,4 %.

Vuosikokouksiin 42,3 % haluaa etäosallistumisen puhe-, läsnäolo- ja äänestysoikeudella, vain 6,41 % ei kaipaa etäosallistumista. Äänestysmenetelmänä itse ylläpidetty ja hostattu Lime Survey saa enemmän kannatusta kuin kolmannen osapuolen toteutus (51,9 % vs. 21,2 %).

Koronavilkun aikoi asentaa 43,6 %, epävarmoja oli 25,0 % ja suurin piirtein saman verran ei aikonut asentaa koronavilkkua. Kiitokset kaikille vastanneille. Tavoitteena on jatkossa tehdä kyselyitä kerran tai pari vuodessa ja toivon mukaan saamme hallituksessa myös toteutettua kaivattuja asioita.

1 thought on “Effin jäsenkyselyn tuloksia”

 1. EFFI voisi ottaa tuon luottotietotapauksesn voimakkasti esille kansalaisten puolustamiseksi
  a) Suomen valtion typeryyttä ja saamattomuutta
  ja
  b) rikollisten nokkeluutta
  vastaan.

  t Raimo Mättö

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *