Kokouskutsu: Effin syyskokous 15.12.2021 etäkokouksena Internetissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen syyskokous järjestetään ke 15.12.2021 klo 18-20 etäkokouksena Internetissä ja Oulussa (Sorware Ay, Elektroniikkatie 13, Oulu). HUOM. Etäkokousjärjestelyjen takia ennakkoilmoittautuminen on tällä kertaa pakollista!

Kokouksella on yhdistyslain mukaan oltava fyysinen kokouspaikka, mutta koronapandemiaan liittyvien terveyssyiden johdosta suosittelemme pontevasti, että kaikki jäsenemme osallistuisivat ensisijaisesti etäyhteyksien avulla.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org viimeistään 8.12.2021. Ilmoitathan samalla, osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä — tulkitsemme osallistuttavan etäyhteydellä, jos muuta ei mainita. Ilmoittautuneet tarkistetaan ennen kokousta, ja myöhässä ilmoittautuneet saavat osallistua vain puhe- ja läsnäolo-oikeudella ilman äänioikeutta, eikä myöhäisten ilmoittautumisten huomaamista taata.

Ohjeet osallistumiseen ja kokousjärjestelmän käyttöön lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta. Mikäli kukaan ei ilmoita etukäteen osallistuvansa paikan päällä, pidetään kokous kokonaisuudessaan etäyhteyksien välityksellä. Jos et saa sähköposteja, tarkistathan roskapostikansiosi ja voit soittaa Tapani Tarvaiselle puhelinnumeroon 040 729 3479. Kokouksen osallistumistietoja ei pidä jakaa.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

Sääntömääräiset syyskokousasiat:

  • päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet;
  •  vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio;
  • valitaan yhdistyksen puheenjohtaja;
  • valitaan hallituksen jäsenet ja mahdolliset muut toimihenkilöt;
  • valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa.

sekä

  • käydään läpi yhdistyksen rahankeräysoikeusjutun tilanne.

Puheenjohtajuudesta, hallituksen jäsenyydestä tai muista luottamustehtävistä kiinnostuneita pyydetään kirjoittamaan itsestään esittely ja lähettämään se viimeistään 8.12.2021 vaalitoimikunnalle vaalitoimikunta@effi.org. Vaalitoimikunta lisää ehdokkaat wikiin viimeistään 12.12.2020: https://wiki.effi.org/hallitusehdokkaat2021/

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:
https://wiki.effi.org/syyskokous2021/

Effi-terveisin,
hallitus

P.S.  Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2)  Onko  jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi  jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme  tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden  jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *