Kokouskutsu: Effin syyskokous 16.12.2023 Helsingissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen syyskokous järjestetään läsnäkokouksena lauantaina 16.12.2023 klo 17-19 Helsingissä Ravintola Oivan kabinetissa, Porthaninkatu 5 (https://www.ravintolaoiva.fi).

Tarjoilujen mitoittamiseksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org pikimmiten. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole pakollinen.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
* päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet;
* vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio;
* valitaan yhdistyksen puheenjohtaja;
* valitaan hallituksen jäsenet ja mahdolliset muut toimihenkilöt;
* valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa
ja
* kerrotaan yhdistyksen rahankeräysjutun tilanteesta.

Puheenjohtajuudesta, hallituksen jäsenyydestä tai muista luottamustehtävistä kiinnostuneita pyydetään kirjoittamaan itsestään esittely ja lähettämään se viimeistään 15.12.2023 klo 12 toiminnanjohtajalle toiminnanjohtaja@effi.org. Ehdokkaat lisätään wikiin viimeistään 15.12.2023 klo 22 (https://wiki.effi.org/hallitusehdokkaat2024/). Luonnollisesti myös kokouksessa voi ilmoittautua ehdolle.

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:

https://wiki.effi.org/syyskokous2023/

Effi-terveisin,
hallitus


P.S. Kutsut on lähetetty myös sähköpostitse. Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2) Onko jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *