Kokouskutsu: Effin kevätkokous 14.6.2022 etäkokouksena Internetissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 14.6.2022 kello 18-20 etäkokouksena Internetissä ja Oulussa (Sorware Ay, Elektroniikkatie 13, Oulu). HUOM. Etäkokoustamisen takia
ennakkoilmoittautuminen on pakollista! Ilmoittautuneet tarkistetaan ennen kokousta, ja myöhässä ilmoittautuneet saavat osallistua vain  puhe- ja läsnäolo-oikeudella ilman äänioikeutta, eikä myöhäisten ilmoittautumisten huomaamista taata.

Kokouksella on yhdistyslain mukaan oltava fyysinen kokouspaikka, mutta suositamme painokkaasti, että kaikki jäsenemme osallistuisivat ensisijaisesti etäyhteyksien avulla, koska hybridikokous on hankalampi kuin se, että kaikki ovat etänä.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteeseen kutsut@effi.org viimeistään 12.6.2022 kello 23:59. Ilmoitathan samalla, osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä; jos tämä maininta puuttuu, oletamme sinun osallistuvan etänä.

Ohjeet osallistumiseen ja kokousjärjestelmän käyttöön lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään kokouspäivän aamuna osoitteista jasenasiat@effi.org ja vaalitoimikunta@effi.org.
Mikäli kukaan ei ilmoita etukäteen osallistuvansa paikan päällä, pidetään kokous kokonaisuudessaan etäyhteyksien välityksellä. Jos et saa sähköposteja, tarkistathan roskapostikansiosi ja voit soittaa Tapani Tarvaiselle puhelinnumeroon 040 729 3479. Kokouksen osallistumistietoja ei pidä jakaa.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
*    toimintakertomus;
*    tilinpäätös ja tilikertomus;

Syyskokoukseen siirtyvät
*    toiminnantarkastajien lausunto;
*    tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:
https://wiki.effi.org/kevatkokous2022/

Effi-terveisin,
hallitus

 

P.S.  Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2)  Onko  jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme  tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden  jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *