Effi hakee tiedottajaa

Helsinki 22.6.2015
JULKAISUVAPAA HETI
Lehdistötiedote
Electronic Frontier Finland – Effi ry

Effi hakee tiedottajaa

Electronic Frontier Finland – Effi ry etsii yhdistykselle ensimmäistä palkattua työntekijää.

“Erityisesti Ville Oksasen äkillisen poismenon jälkeen Effi tarvitsee lisää tekeviä käsiä”, perustelee puheenjohtaja Timo Karjalainen.

Effin vahvan taloudellisen tilanteen turvin yhdistys päätti käyttää osan tämän vuoden jäsenmaksutuloista osa-aikaisen työntekijän palkkaamiseen. “Työvoima on nyt Effin toimintaa rajoittava tekijä. Tarvitsemme Effille edustajan mediaan ja vaikuttamaan politiikantekoon”, toteaa Karjalainen.

Työntekijän toimenkuvassa tärkeimmät vastuualueet olisivat ulkoinen tiedottaminen, yhteydenpito sidosryhmiin Suomessa ja EU:ssa, sekä tapahtumien ja kampanjoiden järjestelyt.

Työntekijän asemapaikka tulee olemaan Helsinki, koska valtakunnanpolitiikka ja valtakunnalliset mediat ovat Helsingissä. Effi pyrkii hankkimaan myös toimistotilan Helsingistä työntekijän työpisteeksi ja kokoontumispaikaksi.

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostilla rekry@effi.org. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Timo Karjalainen
puheenjohtaja, Electronic Frontier Finland – Effi ry
timo.karjalainen@effi.org
050 590 3763

Effin työpaikkailmoitus:
http://effi.org/avoin-paikka-tiedottaja-2015-06-22

Electronic Frontier Finland – Effi ry on perustettu puolustamaan kansalaisten sähköisiä oikeuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi oikeus sensuroimattomaan viestintään, kohtuullisiin käyttöehtoihin digitaalista sisältöä ostettaessa sekä vapaus kehittää ja julkaista avoimia tietokoneohjelmia. Yhdistys herättää keskustelua ja pyrkii vaikuttamaan muun muassa lainsäädäntöhankkeisiin sananvapaudesta ja tekijänoikeudesta Suomessa ja Euroopassa. Mielestämme yksityisyyttä ei saa rikkoa, spämmäys tulee kieltää ja ohjelmistoideapatenteista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Yhdistyksellä on noin 1600 jäsentä. Lisätietoja Effin kotisivulta www.effi.org.