Jäsenmaksujen laskutusongelmia

Vuoden 2009 jäsenmaksulaskut on lopultakin lähetetty. Tekniikka petti tällä kertaa useammallakin tavalla (mm. kone kaatui kesken), joten osa laskuista lähti muita myöhemmin ja jotkut saivat laskun useaan kertaan – mutta nyt laskun pitäisi olla lähtenyt kaikille. Kaikki eivät kuitenkaan taaskaan menneet perille muuttuneiden sähköpostiosoitteiden ja spämmifilttereiden takia.

Jos olet Effin jäsen mutta et ole saanut jäsenmaksulaskua tänä vuonna, tarkista ensin spämmikansiosi, ja jos laskua ei sieltäkään löydy, ota yhteyttä osoitteella jasenasiat@effi.org, kiitos. Jos olet saanut laskun moneen kertaan, pahoittelumme: yksi maksu riittää.

Jos et ole jäsen mutta olet yrittänyt liittyä etkä ole saanut vastausta, sama ohje. Jostain syystä spämmifiltterit tuntuvat olevan persoja juuri liittymislaskuille – eivätkä läheskään kaikki palveluntarjoajat dokumentoi spämmisuodattimiaan kunnolla tai tarjoa mahdollisuutta niiden säätämiseen. 🙁

Jos olet ilmoittanut osoitteenmuutoksesta, saat yleensä vahvistuksen noin viikon kuluessa (niiden käsittely on suurelta osin käsityötä, joten aika vaihtelee). Nämäkin viestit saattavat päätyä spämmikansioon, joten tarkista se taas ensimmäiseksi.

Jäsenrekisteri on tarkoitus uudistaa kokonaan tänä vuonna ja tarjota mm. www-lomake osoitteenmuutosten tekemiseen, ja siten sekä helpottaa rekisterin ylläpitäjän työtä että vähentää tällaisia ongelmia.