Effi mukana Helsingin kirjamessuilla

EFFI osallistuu Helsingin kirjamessuille omalla osastolla (6 K 25), jonka teemana on EFFIn toiminta-alaan hyvin sopivat sähköiset kirjat. Kirjateemojen lisäksi tarjolla on toki myös muuta tietoa Effin toiminnasta. Osastolla on myös bookcrossing-hylly, johon tuotavien kirjojen toivotaan olevan valmiiksi tarroitettuja, rekisteröityjä ja vapautuksesta ilmoitettuja.

Lauantaina 25.10. kello 16:30 – 17:30 Effi järjestää paneelikeskustelun kansalaisoikeuksien tilasta Suomessa, jonka jälkeen julkistetaan asiantuntijaraadin valitsemat Isoveli-palkintojen saajat. Palkitsemalla röyhkeimmät yksityisyyden loukkaajat haluamme kiinnittää huomiota kansalaisten perusoikeuksiin kohdistuviin uhkiin. Lisäksi jaossa on positiivinen, ansioituneelle yksilön (sähköisten) oikeuksien puolustajalle jaettava Winston Smith -tunnustuspalkinto.

Effin jäsenille on tarjolla jonkin verran pääsylippuja kirjamessuille, enintään 2 kpl jäsentä kohti. Lipuista voi ottaa yhteyttä Leena Romppaiseen, 040 590 3031, leena.romppainen@effi.org.