Kokouskutsu: Effin kevätkokous 11.5.2019 Jyväskylässä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen kevätkokous järjestetään lauantaina 11.5.2019 kello 13-16 Jyväskylässä ravintola Harmoonin Aapelin salissa (sisaäänkäynti Hannikaisenkatu 39, Jyväskylä).

Yhdistys tarjoaa keittolounaan. Tarjoilun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta (mainitse myös mahdollinen erikoisruokavalio) sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org viimeistään 3.5.2019.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
* toimintakertomus;
* tilinpäätös ja tilikertomus;
* toiminnantarkastajien lausunto;
* tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille;
sekä mahdolliset muut esilletulevat asiat.

Virallisen kokouksen jälkeen työstetään Effin digiagendaa ja keskustellaan vapaamuotoisesti ajankohtaisista Effiä koskettavista asioista, kuten tekijänoikeusdirektiivin kansallisesta toteutuksesta, tiedustelulakien seurannasta, puhelinoperaattoreiden nettisensuurista, EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR) ym.

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:
http://wiki.effi.org/kevatkokous2019/

Sinne kannattaa vilkaista myös jos olet tulossa kauempaa ja haluat matkaseuraa ja mahdollisesti ryhmäalennusta matkoista, tai tarvitset majoitusta.

Effi-terveisin,
hallitus

P.S. Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2) Onko jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.