Kokouskutsu: Effin kevätkokous 21.5.2016 Vantaalla

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen kevätkokous järjestetään lauantaina 21.5.2016 kello 13-18 Avia-kabinetissa Ilmailumuseossa, osoite Tietotie 3, Vantaa.

Saapumisohjeet Ilmailumuseoon löytyvät osoitteesta http://ilmailumuseo.fi/info/. Mikäli haluat tutustua museon näyttelyihin, museo on avoinna ennen kokousta klo 10 alkaen.

Yhdistys tarjoaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Tarjoilun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteella kutsut@effi.org viimeistään 12.5.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

* toimintakertomus;

* tilinpäätös ja tilikertomus;

* tilintarkastajien lausunto;

* tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
vastuuvelvollisille;

sekä mahdolliset muut esilletulevat asiat.

Kokouksen jälkeen vapaamuotoista keskustelua. Katso tuoreimmat tiedot täältä: wiki.effi.org/kevatkokous2016/. Sinne kannattaa vilkaista myös jos olet tulossa kauempaa ja haluat matkaseuraa ja mahdollisesti ryhmäalennusta matkoista tai museosta, tai tarvitset majoitusta.

Effi-terveisin,
hallitus

P.S. Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2) Onko jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.