Jäseneksi liittyminen | EFFI.org

Liittyminen yhdistyksen jäseneksi

Tuet kaikkein parhaiten Effin toimintaa liittymällä jäseneksi. Jäsenten tuki vaikuttaa suoraan Effin toimintamahdollisuuksiin olipa sitten kyse uuden lainsäädännön valmistelusta tai vaikuttamisesta viranomaisten ja yritysten toimintaan. Effi järjestää tapahtumia ja pitää yllä vapaaehtoisvoimin laajaa tietopainotteista webbisivustoa, joka on suunnattu tavallisille netin käyttäjille. Resurssien rajoissa Effi osallistuu myös kansainväliseen toimintaan.

Effi ei tarjoa materiaalisia jäsenetuja: käytämme energiamme perusoikeuksien puolustamiseen sen sijaan, että haalisimme jäsenistölle alennuksia yrityksiltä. Jäsenistömme saa sen sijaan etuna hyvän tunteen tärkeiden asioiden tukemisesta. Jäseneksi liittyminen ei velvoita muuhun kuin jäsenmaksun maksamiseen.

Tällä hetkellä liittyminen onnistuu joko täyttämällä alla oleva lomake tai meilaamalla vastavat tiedot osoitteeseen jasenasiat@effi.org

Jos haluaisit tukea Effin toimintaa, mutta et halua jäseneksi, voit tehdä myös lahjoituksen.

Liittymislomake

Sukunimi
(tai yrityksen nimi):
Etunimet
(kaikki, yhdistyslaki vaatii):

(kutsumanimen voi _alleviivata_)
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Kotipaikka
pakollinen (jos eri kuin ed.):
Maa (ellei Suomi):
Sähköpostiosoite:
Liityn Effin...
varsinaiseksi jäseneksi, alennettu maksuluokka 12 eur/vuosi
varsinaiseksi jäseneksi, normaali maksuluokka 24 eur/vuosi
varsinaiseksi jäseneksi, korotettu maksuluokka 96 eur/vuosi
varsinaiseksi jäseneksi, ylin maksuluokka 384 eur/vuosi
kannatusjäseneksi, maksuluokka I: 120 eur/vuosi
kannatusjäseneksi, maksuluokka II: 600 eur/vuosi
kannatusjäseneksi, maksuluokka III: 1200 eur/vuosi
kannatusjäseneksi, maksuluokka IV: 3000 eur/vuosi
Jäsenmaksun suuruudella ei ole vaikutusta mihinkään jäsenetuihin tai oikeuksiin, se on vain valinta monellako eurolla haluat Effiä tukea.

Ethän ole spämmirobotti? (Vastaa kieltävästi.)


Kun hakemuksesi on saapunut perille saat sähköpostitse automaattivastauksena liittymismaksulaskun (toistaiseksi liittymismaksu on sama kuin ensimmäisen vuoden jäsenmaksu). Huom. erillistä paperilaskua ei siis lähetetä, vaan lasku on samassa sähköpostiviestissä. Jos sitä ei kuulu muutamassa minuutissa, tarkista roskapostikansiosi, jos sitä ei löydy ja olet varma että sähköpostiosoitteesi oli oikein, ota yhteyttä osoitteella jasenasiat@effi.org.

Hallitus käsittelee hakemuksesi seuraavassa kokouksessaan sen jälkeen, kun maksu on saapunut tilillemme.

Varaudu muutaman viikon viiveeseen ennen kuin hallitus ehtii käsitellä hakemuksesi (kesäaikaan voi mennä enemmänkin). (Jos kuukauteen ei kuulu mitään, kannattaa kysellä perään.)

Antamiesi tietojen käyttötarkoitus ja -tavat selviävät rekisteriselosteesta.

Jatkossa jäsenmaksulasku lähetetään aina kalenterivuoden alussa liittymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Paperilaskuja emme lähetä. Muistathan ilmoittaa sähköpostisi muuttumisesta!

Kysymyksiä jäsenasioihin liittyen voi esittää osoitteeseen jasenasiat@effi.org